Dag 1: Amsterdam – Saint Jean Pied de Port

Dag 1: Amsterdam – Saint Jean Pied de Port

Hallo allemaal!

Het is inmiddels 22.21 uur en ik lig eindelijk heerlijk op mn stapelbedje in de herberg Beilari.

Stiekeme foto van de kamer

Wat een dag! Wat een ervaring! Nu al! Het leek eeuwen geleden dat Stephan mij uitzwaaide op het vliegveld. Het was heel erg onwennig om alleen te reizen en te zoeken waar je precies moest zijn, welke trein je moest nemen etc. Eenmaal aangekomen op Bayonne, zag ik meerdere backpackers, waar ik Anna uit Duitsland heb ontmoet. Zij heeft de camino al gelopen, behalve het eerste stuk. Zij gaat de komende 3 dagen dit stuk nog lopen. Samen zijn we naar Saint Jean gegaan, waar ik de eerste nacht in de herberg Beilari een bed had gereserveerd. Voor Anna was ook nog een bed vrij.

Wat werden we in Beilari gastvrij ontmoet! Iedereen zat klaar aan tafel totdat wij kwamen om mee te eten. Mijn grootste angst werd waarheid: we aten witte bonensoep. Toch had ik heerlijk gegeten. We werden ontvangen met een drankje en een voorstelrondje. Het was helemaal niet ongemakkelijk, maar heel gezellig en iedereen was vriendelijk. Ik heb mensen gesproken uit san fransisco, australië, taiwan, filipijnen, etc. etc. Zij lopen morgen allemaal de camino naar Santiago.

Morgen worden we gewekt voor het ontbijt rond een uur of 6 en dan begint de wandeling! Spannnend! De eerste dag is in ieder geval al een succes! Anna zei in ieder geval dat ze blij was mij ontmoet te hebben en dat ze daardoor op deze fijne plek terecht is gekomen. Leuk toch?

Tot morgen, welterusten!

Groetjes, lotte


5 gedachten over “Dag 1: Amsterdam – Saint Jean Pied de Port

  1. Hahaha mooi die stiekeme foto 😉

    Wat fijn dat je reis goed is verlopen en dat je Anna ontmoet hebt!

    Heel veel succes met de eerste wandeling!

    Liefs,
    Felice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *